ska jag elr nt??

hejsan funderar på att göra en ny good night bild?? ska jag elr nt vad tycker ni?? KOMENDERA!! :D

äntligen!!!!!

hejsan nu har vi äntligen fixat min nya dator :) den har as sjöna tangenter :) aja den är bäst :D man kan ta foton med den så nu slipper jag krånga med min lilla dator (som är hela familjens) och den är så himla liten men nu ser jag iaf vad jag gör :)

hejsan!!!

hej igår han jag ju inte berätta om min dag elr snarare vad jag skulle göra :) aja men jag fick en fantastisk födelsedag, alla i skolan var snälla och sa grattis!! ;p sedan efter skolan gick jag och sylvia till hennes pappas jobb, där fick jag och sylvia en jätte fin bakelse var GRATTIS det var tur det för den var såå äcklig!! både jag ocg sylvia tyckte dom var äckliga!! aja men sen fick vi två grattis kackor från en café (efter som det är en gymnasium med bageri) av en elev super snällt :) sedan köpte hennes pappa en bakelse till mig :) vad snällt va :) tur att jag känner den där familjen :D


yes :D

yes idah fyller jag år!!!12 år är jag nu!!!!! men aja jag fick en egen dator en stor kan du tänka dig en egen dator!!! :) aja måste gå till bussen n skriver mera sen pözz pözz men vänta vet nt om jag hinner senare för jag och pappa ska på teater men aja vi får se :)

Älskar den här låten!!:) det är min favorit låt!! du kommer bli kär i den här!!

 åå rihanna din röst är för hälig :love:

yeeeeeeeeeey :) :) :)

yippie imorron fyller jag år (irl) jag är sååå pepad för jag vill jätte gärna få en ny dator åå jag vill ha det derför läänktar jag tills imorron!!! ååå jag vill bara att den här dagen ska ta slut :) :) så jag kan sova och vakna up på min födelse daaag!!! :D jag hoppas jag får presenter imorron elr idag på msp!!! :love:


neeej :( det får nt vara sant :(

neeej R4ND00M har slutat min kompis jag har left med hela tiden sen jag började på msp!!!!! nej nej nej nej jag tro nt det är sant :( :( jag får nt ut det ur hjärnan :( :( :( :(


hejsan hejsan!! :D

nu sitter jag med min bästis (sylvia) vi håller på att plugga :P det är kul aja måste plugga nu ;P kraaamiis:love:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!:(

fan jag har fått bajs på mitt namn i mitt rum av mitt djur :( det har dom flesta men ändå jag ville nt det :( men nästan alla som har djur får ju bajs där men ändå WHHHAAAAAA :( bajs på namnet :(

veckans blogg tips!!

nu är veckans bloggtips igång igen!! den här bloggen jag tipsar om nu är en blogg jag värkligen älskar:love:, jag ät typ beroende av den!!;;p nu blir nu sugna på att titta va!!!! TITTA DÅ :)


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

azzå kolla vad jag fick av min bästis (sylvia) på msp:love:. hon gav mig alla kläder utom håret och tatueringen för den fick jag från min andra bästis (cornelia) men azzå shit bara skorna kostar 500 kronor!!! tack syli jag älskar dig :) och det vet du ;) asså du är så jävla snäll :D (förlåt om jag svär mkt men jag kan nt sluta för jag är så glad :D) jag och sylvia har kännt varandra typ hela livet elr det har vi :D derför vill jag aldrig förlora henne elr bråka med henne och om någon av er är taskig mot henne då kan ni bara veta att jag kommer aldrig mer prata med er då!!! men ingen har gjort det så länge :) men om :mad:

godmorgon alla sjusovare!!:)

hejsan svejs ni vet att jag slog i huvudet och började blöda aa inatt så började jag blöda näsblod :( men jag fixade allt men det var 01:30 som jag höll på :( så det blev värsta blod dagen ju :) men aja idag har vi sovmorron till 08:40 elr vi börjar då :) som vi alltid gör :)

godnatt<333

godnatt allisammans sov gött :)

200 wow O.O

oj då har det blivit så många inlägg :) 200 redan ;p fett ruuligt ju :D och jag är jätte gla för det :) hihi ;p


jaha imorron är det skuula igen dah:)

hejsan hejsan imorron är det skuula igen :) jag är faktist glad att skolan kommer för på tisdag har vi spanska förhör att man ska kunna räkna till tjugo och kunna stava det och jag kan det utan till :D fett sjönt till majj :D


Frågestund!!



svar på tal :)



den här frågan var från en anonym och min bästis irl är cornelia som heter zvea<33 på msp:) hoppas det besvarade din fråga :)

såå nära!!!

kolla vad nära det är!! snart i lvl 8 plzz hjälp mig då är ni underbara!!;p

aj aj aj :(

hejsan för typ tjogo minuter sen så började jag blöda as mkt från mitt bakhuvud :( så här gick den till!! jag, cornelia och en tjej som heter jennifer (hon lärde jag känna idah) var i en park precis utan för hennes mammas hus elr hon bor i hög hus men iaf då lekte vi att två stod nedan för en klätter stälningen och en där uppe, då gick jah och jennifer ner och kastade upp till cornelia och då kastade jag upp en leksaks traktor men då tog inte hon imot den och jah börjde mig ner för att ta en ny och då kom den rakt på mitt bakhuvud men då sa jag bara aj och fortsatte. sedan hade typ lite blogg kommit på pannan och när jag vänte mig om då såg jennifer att jag blöde och sa den och jag bara "va" och tog bek min hand och då såg jag att det var blod och då åkte vi snabbt upp till hennes mamma i hissen och hon fixade allt + hon är läkare och cornelia och jennifer var jätte snälla och hjälpte till och så :) och allt blev bra!! och sen kom mamma och hämtade mig och så duchade jag av mig hemma :) tack jennifer, cornelia och angelica :) för all hjälp :)

fett soft azzå :p

hejsan hejsan idah vaknade jag och cornelia klockan 8:00 elr hon väckte mig då :) aja snart ska vi hem till cornelias pappa och sitta vid hans två datorer och spela msp :D och hos hennes pappa har hon två kanniner en lejonhuvad kanin som heter pärlan och en dvärgvädur som heter tusse :) dom är världens sötaste ;p ni skulle dö när ni såg dom :D så söta är dom :) kolla själv för här kommer två bilder på dom :)
 visst ärom söta :) aja igår hade vi fett kule jag fick värsta skratt attacken när vi skulle sova och jag tog foto på hennes nalle björn och hennes littlebigplanet gubbe tyvärr har jag nt rn bild på nallen som är fett söt men ni får en bild på littlebigplanet gosedjuret:)
 
                                     

chill;p

tjenare jag här igen med cornelia bredvid majj just nu äter vi gudis och dricker fanta mums :) as gott aja precis nu gick cornelia ut med godiset och läsken aja man får väll följa efter men först ska jah skriva klart inlägget!! idah gick jag sylvia och cornelia till stan och köpte en one piece till cornelia för både jag och sylvia har men sylvia har en annan model:) men jag och cornelia har precis samma bara att hennes är lila och min blå :D vi är som twiins :)
nu ska jah och cornelia mysa lite bye :love:

hos....

hejsan svejs nu är jag hos min bäzza irl och ska snart äta mat!!:) cornelia håller på med att göra den nu:) och jag sitter vid hennes data, bra överens kommelse va :D haha skoja men det var hon som ville göra maten annars skulle jah självklart hjälpa henne:) men aja här får ni en bild på min snyggaste babi love yoa :love: :p
min lilla babi love youa :love:

hajj!!

hejsan hejsan nu ska jag snart åka hem till cornelia/zvea<33 och ska äta potatisbullar MÖMS!! aja och idah är det jag som sover över hos henne azzå det bli värsta jag och cornelia heljen ju :) haha aja ska spela lite msp NUU!! men sen måste vi packa ihop cornelias saker och jag måste packa mina men aja pözz pözz oh kramis :D

oj då heheh!!!

oj då heheh glömmt att blogga ett tag!!! sry :( men aja bloggar ju nu :D aa vad gör man nu?? jo juste jag är med cornelia en tjej från mn skola :) hon ska sova över hos mig idah FUN va :D aja vi två spelar msp och jag sitter på min stora data och cornelia på min lilla data :D hahah har ruuligt :) aja ska göra något nu blöggar mer sen!!

skuula :):(

mm nu äre skula igen!! och vi har idrott men jag tror nt det efter som vi hade orienterings dah igår :) och min väska är proppad men aja ta med mig iaf efter som jag vill nt få F!!! men har inget att ha på mig plus vet inte vad det är för idrott!!!

GODNATT BLÖGGEN -.-

natti natti måste tip sluta me datan för idah men aja godnatt blöggen :D



Veckans blogg tips (x!!

hejsan då är det första veckans blogg tips!!:D på veckans blogg tips är det att jag tipsar om bloggar!! genom att trycka på bilden så kommer bloggen jag tipsar om upp:) men det är nt helt grattis!! en auto om ni vill var meee;p och det hoppas jag ni vill:)!! okej den här tjejen har precis startat sin blogg och har nt gjort så mkt på den :D men den kommer att bli bra ( jag känner henne irl)

trååkigt!!!

hej har fett tråkigt!! min lilla dator funkar nt och jag kan nt ta bilder då WAAAAHHHH :( åå länktar till den nt kommer tip lagga så :( men aja kan iaf göra på den här stora datan tur det :)


FRÅGE STUND :question:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

hellu måste plugga mera :(

hejsan hejsan måste plugga färdigt matte pappret aaa fett jobbigt fattar inget ting!!!aja ska få hjälp av pappa nu iaf så det kommer nog årdna sig :D hehe!!!HOPPAS JAH!!!

min hamster lucy!!!

hejsan kolockan står på 06:59, jag har min hamster Lucy ute:) och hon springer över tangentbordet och rund på hela bordet men annars brukar vi ha henne i soffan:)!! idag ska vi orientera ju azzå aaahh fett tråkigt!!!

neeeeej värsta dagen i mitt LIV :mad:

hej hej :( imorron har vi orienterings dah aaa fett trååååkigt!! förut tyckte jag det var kul men nu BLEEEEEE!! hatar det :mad: men jag har åtminstånde jätte god matsäck:) kötbullar och makroner mumms;p men ändå vi får ju som sagt betyg och gom betyg sätter oss på orienteringen och så här blir det men betygssättningen om man springer 4-5 bannor så får man A om man springer 1-2 bannor var det typ d elr c och om man sprang 3-4 bannor får man b!! aa det är fett jobbigt :( men det posetiva är att jag kan tip läsa kartor :) yey för mig :D


azzå läg ner nu :D

eliwn sluta göra så snygga saker åt mig :) skoja sluta aldrig göra så fina saker för jag älskar dom och alla andra meeeee!! :love: hoppas att du kommer ha en riktigt fortsatt trevlig vecka eliwn<33333

Namnskylt

Hejj hej, eliwn här (igen) ;) Skulle bara vissa Fjortizzz_loveboys's namnskylt jag nyss gjorde:
Hoppas du gillar den, Fjortizzz_loveboys! :)

hejsan hejsan!! :D

hej hej ser ni att jag har fått världens snyggaste profilbild på bloggen också!! det är ju såklart......somm har gjort den!! p.s om du vill veta vem som gjorde den får du trycka på smileysen


:love: eliwn :love:

eliwn fixade lite på bloggen jag bad om och hon gjorde det på stört!! hon är bah bäst!!!

Läxor :s

hej hej har hemstudiedag idah och jag och min kompis ska plugga tillsammans :cool: tror det kommer bli bra!! ;) men aja vaknade precis och satte på datanför att spela msp!!!:D men nu måste jag fixa mig sylva kommer ju snart ;p

Fotot stund xD

   
                                                                                           
                  kommer mer bilder imorron tip!! då har jag hemstudiedah aa vad sjöönt men man måste ju ändå jobba!! ;)
                                                   

Fotot stund xD

   
                                                                                           
                  kommer mer bilder imorron tip!! då har jag hemstudiedah aa vad sjöönt men man måste ju ändå jobba!! ;)
                                                   

AAAHHHH!!! :mad:

åå vad arg jag blir :mad: min lilla dator ja tar fotom me funkar tip nt (internet funkar nt) man aja mamma ska hjälpa mig nu så vi får se hur det hår ;) hoppas det funkar då blir jag super glad ;p:thumbup: ;p om det inte funkar kommer jag blir as arg :mad: och ledsen :( man aja jag tror det kommer funka :) syns snart igen :love:

ok :rolleye:

okej okej jag vet... JAG HAR NT HÅLLT MITT LÖFTE :( förlåt!!! jag har nt tänkt på det att jag skulle lägga upp mer bilder!! men aja kommer göra det nu så  hehe lovar det nu kommer det lite bilder elr NEJ mkt bilder!!!

OMG!!!

kissy är tbx!! sök på kissy och där är hon OMG!!! gud vad glad jag blir :D och så klart världens snyggaste design ;) love you eliwn:love:

Hej hej ;)

Hejj hejj, alla bloggläsare på denna blogg! :D
Jag ville bara säga att jag, eliwn nu har gjort klart den nya designen här på bloggen! Om du inte ser den så klicka på F5 ;) Hoppas ni, bloggläsare OCH Fjortizzz_loveboys gillar designen! :P
Hejdå, tack för mig leverpastej! :mrgreen:

Elin/eliwn (www.eliwns.blogg.se)

hellu :D

hejsan igen!! jag skulle bli jätte gl om ni skulle ge mig presenter från önsken elr SÄGER TILL NÄR NI HAR LOPPIS :love: för jag älskar loppisar som ni säker har märkt :love: men är nt såbra att ah loppis sj xD hehe ;)

yeeeey

hejsan sry om jag nt blöggat på ett tag!!! men aja snart kommer den snyggaste headern ever finnas på dena blogg :D och då kommer jah bloga mkt mera!!! det är nt jag som gör headern utan en tjej som heter eliwn hon säljer designer (nt grattis såklart) hon gör dom vackraste designerna ever and ever :love: och hon är jätte snäll (för jag är vän med henne på msp) hon är som en sol upp idagen xD ;) hehe!!!

åå jag blir så arg :mad:

jag vet att alla tycker det är tråkigt att kissy har slutat men vrf skyller ni på figarinaa för det är nt hennes fel!!! hon har fått typ hundra hata mail från folk som skriver ditt pucko, idiot, vrf gjorde du att kissy sluta din röv och såna saker SLUTA fatta det :mad:, figarinaa har inte gjort något förstå det!!! jag blir bara arg när en person sprider ett falskt ryckte och sen tror alla det :mad: hatar alla er som skickade hat brev till figarinaa :mad: hon blir faktist ledsen :(, betyder inte det något för er elr??!!!
 
TRYCK HÄR så kommer du till figarinaas underbara blogg!!!

ny klädstill igen ;) heheh :D

hej nu har jag ny klädstil igen!!!;) ni ser säkert den på moviestarplanet sen :)

yes :)

heheh vet hur man gör nu!! kolla på dom här två länkarna!!! HÄR och DEN HÄR


HEJ!!

har inget att skriva hihihih!!! :D :rolleyes:

tjaba bloggen :D

hej jag försöker göra en textlänk jag vet hur man gör men knappen man trycker på för att det ska bli en länk funkar inte att trycka på men aja titta på den här bloggen den äger!!! ;) www.eliwn.blogg.se

sry!!

förlåt att jag nt har bloggat på läänge det är för att skolan har börjat och så!!!så ni vet men jag komer alltid älska moviestarplanet :love: och jag älskar mina vänner!!! ;) :love:

sry!!

förlåt att jag nt har bloggat på läänge det är för att skolan har börjat och så!!!så ni vet men jag komer alltid älska moviestarplanet :love: och jag älskar mina vänner!!! ;P :love:

sry!!

förlåt att jag nt har bloggat på läänge det är för att skolan har börjat och så!!!så ni vet men jag komer alltid älska moviestarplanet :love: och jag älskar mina vänner!!! ;P :love:

sååå nära!!!

plzzz kan ni hjälpa mig!!!!??? jag har pytte lite kvar tills jag lvlar!! 106.071/10.000 plzz ge utos och se på mina filmer snälla jag ber er!!! och kan ni be era vänner att se mina filmer är ni världs bäst!! då vet jag nt hur jag ska tacka er!!!! plzz help :( blir välldigt glad om ni hjälper mig:)

yes!!!

hejsan allihopa äntligen har jag hela mitt nya sätt yes, och nt bara det jag har köpt en ny anime också den heter: and the winner is... och så har jag köpt ett msp awards bord hehe :D

lite mys stund med my boyfriend bad erik!! :love:

I :love: U bad erik :love:!! ps. har ni märkt att vi har likadana byxor fast jag har vita och rosa och bad erik bara vita men ändå love you my little sweety boy!! ;) :love:

godnatt!!!

kommer nog ej skriva så mycket mera men aja sleeep well blöggen!!!!

wow kolla O.o

 OMG!!! jag har 2.316 kronor helt otroligt, ja´g samlade as mycket idag wow yes!!! juste kommer nt ge några presenter till någon före jag har köpt mitt sätt och jag skulle bli glad om ni hjälpte mig att köpa allt t.ex. att köpa något från ö-listan som är på första bladet där är det jag vill ha ;) hoppas att någon som läser det här ger mig en present!!! :D

god mörgon!!!

god mörgon har ni sovt bra, ja det hoppas jag!!!!:)

RSS 2.0