Nya bakgrunder!!

hej jag har köpt två nya bakgrunder!!!
en köpte jag igår,det är ett ont labratorie.
och jag tror jag köpte kafet igår kom inte ihåg men aja
:love: moviestarplanet äger :love:

OMG hur snäll få man vara!!!!

hejsan, ni vet eve444, hon hsr bytt kläder så jag vissar ingen bild på henne men aja. jag loggade in på min tjej Fjortizzz_loveboys då hade jag fått två mails!!
på första jag läste(jag började att läsa det andra hon hade skickat)
jag svarade okej;P
men sen läste jag det första mailet hon hade skickat jag började läsa det andra, men aja.

då sattjag med öppen mun framför mailet och tänkte, hur snäll få man bli!!!den här köpte hon till mig utan att jag ens hade frågat om hon kunde eller så hon bara gav mig den!!
 aa fattar ni att honköpte den här från min ö-lista för 550 kronor och jag har inte ens bett henne om det!!!hon bara gav den till mig för att hon tyckte att jag var snäll, och det värkar som hon ska ge mig mera!!!!
men jag ska ge henne några extra autos en bara 28!!
Den här soffan står i min trädgård, men jag har gjort om trädgården till ett rum!!!!!

woohhhohoohoo

kolla kolla kolla, det har högts med två besökare woohoo. det ska firas den som kommenterar först får tre autos!!!:p :)

Hej igen!!!!:love:

jag har köpt två nya anmier en när jag trollar med en trollstav (efter som jag har en serie som handlar om magi) och jag har köpt en när jag sitter på en flyggande matta eller jag ska köpa den typ nu!!!

Den magiska flickan!!

hej Den mf jag skriver mf för den magiska flickan,ellafall det handlar om chatta, som kom till planeten jorden, hon träffade mig,eve och tessi. hon var en trollkarl.en dag hittade jag en pinnen,jag skulle likta chatta och jag sa en lodsads formel och det jag hade tänkt på kom upp also jag hade blivit en trollkarl!! sötisjullan är också med hon är en fe, men jag ska inte avslöja förmycket,ni får se på mina filmer om ni vill veta mer......

chatta!!

hej igen det här är en tjej som heter chatta, hon är typ huvudrollen i min serie Den magiska Flickan, men det är typ jag ocksådå men jag gillar chatta hon är snäll!!!


sötisjullan!!

hejsan, det finns en super duper snäll tjej på msp hon heter sötisjullan.hon är bästis med eeester011 på riktigt!!!
så här ser hon ut!!!
visst är hon snygg!!!ellafall,hon frågade om jag ville göra en header på hennes blogg, also göra att den kommer upp på bloggen, jag sa ja, men sen sa hon du är så snäll så du behöver inte göra det,gulligt va!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmaaaaaaa

heeeeej alla jag kan entligen köra msp igen men vi ska åka till lan det i en VECKA så vi måste hitta internet stickan vi måste:P aja nu måste jag spela msp!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmaaaaaaa

heeeeej alla jag kan entligen köra msp igen men vi ska åka till lan det i en VECKA så vi måste hitta internet stickan vi måste:P aja nu måste jag spela msp!!!!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmaaaaaaa

heeeeej alla jag kan entligen köra msp igen men vi ska åka till lan det i en VECKA så vi måste hitta internet stickan vi måste:P aja nu måste jag spela msp!!!!!!

Hej, måste berätta en till tråkig sak!!!!!!

jag åker ut till landet snart och vi har inte hittat bredbands stickan, för utan den kan vi inte vara inne på datorn!! och då kan inte jag spela msp:(, hoppas stickan ligger på landet!!!

Tessan lärde mig.....

hej ni vet tessi hon lärde mig göra :love: på msp!!!tack tessi i :love: you!!!

Ny anime!!!

hej jag köpte en ny anime i går, det är yell animen, man ka både se sur oh glad ut det bropå minen!jag ska sammla för att köpa jätte många animer!!ena av mina gubbar har kommit upp i level tre så det kan ge saker till mig whoo och jag har kommit upp på level fyra jag har 24.444/40.000 hoppas folk ser på mina filmer :P :love:

Miami tema!!

tja dom har gjort ett nytt tema nu Miami, nice men jag tävlar inte den här gången häller!!!!dom här menningarna måste man ha med:
-surfing time
-let us ride the waves
-so tropical
____________________
och som vanligt måste hella filmen vara på engelska!!!!

Tja!!!

aså det är helt otroligt, jag har skrivit skit mycket på några dagar whoo jag älskar att blogga om msp!!!!!


Så här ser jag ut på riktigt!!!:D

jag ville bara vissa er hur jag ser ut på riktigt, som ni kanske vet heter jag josefine på riktigt :p :love:

Tyro<3

heej jag har gjort slut med tyro<3 igen, det känns inte bra att vara ihop med han och han gav mig aldrig rosetten!!!

Mina besökare har ökat lite!!jippie :D

kolla nu har jag fem besökare och inte fyra jaaaaa :P!!!
ni vet eeester011 hon har också bytt hår och kläder!!ellafall hon läser min blogg varjedag och jag läser hennes www.eeester.blogg.se!!!tack för du läser min blogg eeester011

min nya kläder!!!

hej jag har köpt nya kläder igen!!:)
snygga va, men min förra frisyr gjorde så jag ångrade mig men sen hittade jag den här frisyren men hade inte råd men vet du eve444 köpte den till mig fattar ni vad snällt, men hon ska få 28 autos av mig also jag ger henne en autos varje dag i en månad!!
eve444 har också köpt nytt hår och kläder visst är hon snygg och snäll:P
skit sjyst eve444 

Dagens moviestar!!:P


Det här är mitt 40 inlägget!!!

jepp då var det det 40 inlägget på några dagar, men som sakt jag älskar msp och att blogga om det i :love: moviestarplanet!!!
whoho moviestarplanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Tja jag har blivit...

heeeeeeeeeeeej, det har hänt en liten grej, jag och tyro<3 har blivit ihop igen. han gav mig en prisent för 300 kronor snällt eller hur!! jag älskar dig tyro<3
:love:

Dagens moviestar!!:P


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!

tjaaaaaaaaa msp fan, jag har köpt nya kläder, som typ kissy tror jag, men inte dom som kissy har nu utan för jätte länge sen. men kissy har ändå byt igen ni får en bild på både på mig och kissy snart!!!!:p :D :) bye bye!!!!

Kissy!!

hej igen jag har något coolt att säga om kissy, du vet när man är inte på high scores kan man trycka på knapparna level/fame och intjänade. och kissy ligger två på båda listorna(coolt) men jag hoppas hon går upp till första plants på båda listerna!!och jag ville bara säga att kissy har så jävla bra klädessmak hon byter typ kläder hela tiden!!ove you kissy:p

Dom som har dom högsta high scoren på msp!!!

tja den här tjejen heter pumpalisa hon har den högsta high scoren, hon är på level 20 med high scoren 30.725.581!!skit mycket!!
men det finns en tjej som inte har högre high score, men är kändare (also att fler känner till henne)
och det är ju såklart kissy, allas favorit. hon är också i level 20 men med high scoren 25.324.490!!skit mycket det också. men kssy hon är mycket snyggare, känndare och coolare än pumpalisa!!sååå min favorit är kissy :love: she!!!

Mina besökare!!

än så länge har jag bara fyra besökare, jag hoppas jag får flera jag tror det hoppas, ooch ni som vet om bloggen säg gärna till era kompisar, kusiner, vänner,familj så dom kan säga till sina vänner och så!!
jag blir riktigt glad om ni gör det :D !!!!

Hur man kan få pengar enkelt på msp!!

  1. ta upp två flikar och logga in på två olika gubbar
  2. ta den gubben som du inte vill ska få pengar
  3. ta gubben som du inte vill ska få pengar och titta på den gubbens filmer som du vill ska få pengar
  4. kommentera med fem stjärnor på alla filmer
  5. vips så har du mycket pengar!!

tips: om du tycker det är tråkigt att kolla på filmer som du vet hur dom går, spela på den andra gubben så länge och sen när filmen är slut ta en ny film och tryck upp den andra gubben och gör saker med den samtidigt då blir det inte så tråkigt, lycka till:D


Kolla den här videon, den har jag gjort men texten till videon blev konstig!!

jag laddade upp videon från mobilen och när jag skulle skriva moviestarplanet how to get money easy, så gjorde mobilen att det stog moviestarplanet joe to get money east, och jag kollade inte, för jag var inte så noga och då blev det det!!kolla och njut!!!

Kolla rummet aså!!!

aså kolla rummet fullt av djur, han heter Eleno tror jag man ser det uppe i hörnet men det är bajs ivägen så det är svårt att se vad han heter men jag är nog säker på att det är Eleno, för bajset är presic vid E jag tro ellafall att det är ett E. men jaja kolla aså hur många djur han har, ett djur kostar 900kr så antagligen använder han ett pengar fusk, eller så har han sammlat as länge. aja skit samma!!!!

Min nya pojkvän på msp :p

hej jag har fått en nya pojkvän isen88, vi har vart ihop en gång tidigare men gjort slut, men nu är vi ihop igen!!vi får se hur länge det varar då, hoppas det varar läääääänge!!!:D

Kolla tjejen!!

hej det här är eve444 hon ville inte att jag skulle skriva ett inlägg om henne innan hon hade köpt ett par nya ögon så nu gör jag det. så här såg eve444 ut innan
´FÖRE
EFTER
själv tycker jag EFTER bilden var snyggast!!eve444 är jätte snäll, hon är aldrig taskig mot mig en jättebra kompis :D

Måste säga en sak!!!

hej jag kommer vara på kollo från 11 juli och tio dagar framot derför kommer jag inte blogga så mycket för jag kommer inte kunna spela msp :(. så ni vet men jag informerar dagen eller två dagar innan att jag åker!! jag kommer komma hem den 21 juli så ni vet :)


En fett bra ramsa :p !!

hej jag såg en tjej som hade skrivit en fett bra ramsa i sin pratbubbla hon heter vivvi012!!så här går ramsan!!

Lär dig skratta
Lär dig le
Lär dig älska msp<3

visst äger den :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeej:p

klockan är 22:25 och jag spelar fortfarande msp, tessi,eeester011 och några till är inloggade!! jag har typ suttit inne på msp i fyra och en halv timme, jag har suttit längre men aja I :love: MOVIESTARPLANET!!:D
 

tja igen :p!!

tessi kanske eller kommer göra slut med jonah01
för att han är aldrig inne på msp och hn svarar henne inte i chatten :thumbdown: taskigt!!!

Tja!!

hej jag och tessi har värsta bråket med en tjej som heter Amanda_orange! hon var jätte elak mot Tessi, ingen av oss förlåter henne!!!kanske senare ni får bild på henne senare!!!

Hej, jag har något viktigt att säga!!

jag blev ihop med tyro<3ett litet tag och sen visste jag inte vad jag skulle göra, men tessi fans där för mig. vi pratade och jag löste det jag gjortde slut med tyro<3! det rätta valet!!
FÖRLÅT chippen20 att jag gjorde slut!!!!

Tyro<3 svikaren!!


jag känner mig arg och ledsen på Tyro<3, men ni kanske tänker: men släpp Tyro<3 någon gång och gå vidare med chippen01.
men det går inte men jag försöker!!

Så här ser Tyro<3 ut!!

så här ser tyro<3 ut han är ganska söt tycker jag men jag har en annan pojkvän nu han heter chippen20 och ser ut så här!!
 vem tycker ni är sötas skriv på kommentarerna!! :p

Lite om tessi(tessan.01)

det här är tessi hon är jätte snygg hon har en bästis MIG Fjortizzz_loveboys!!:D
BFF!!!!! :p som ni kanske ser så har tessi ett husdjur!!
Leo heter han!!!tessi har också en pojkvän :love:
jonah01 heter han!!

Hemma igen kan äntligen spela msp :D !!!!!


kan inte spela msp på mobilen :(

tja jag har en htc wildfire och jag kan inte spela msp på den men jag åker hem imorgon och då kan jag spela :)

Det här är en bild till min bästis tessi(tessan.01)!!!!


Så här ser jag ut nu!!

vad tycker nu :thumbdown: eller :thumbup: för min nya still!!
jag fick byxerna av tessi, hon köpte dom från min önske lista!!
du ser byxerna och tröja tessi har på sig dom har jag köpt till henne hon blev jätte glad!!!

                              BFF            


tessi=tessan.01

så här ser den bästa bästisen ut!!hon och jag har blivit best freind forever :love: jag älskar dig tessi!!!


Så här såg tyro<3 ut när vi....

typ så här såg tyro<3 ut när jag gjorde slut hihihihhiihihh, smileyn är lite söt men det är tyro<3 men han är en svikare :(

En snäll person på msp!!

hej det här är eeester011 hon är snäll. på hennes blogg www.eeester.blogg.se skrev hon om mig! ett jätte snällt inlägg!! så titta på bloggen nu!!det roliga är att hon trodde att jag var vip!!

Tyro<3 är en svikare!!

hej alla tyro<3 är en svikare jag skulle göra en sak på msp och min bästis tessi och tyro<3 var där och sen när jag kom tillbaka hade tyro<3 frågat chans på henne, men hon sa nej och va lika arg på honom som jag så jag gjorde slut, han sa att han skoja efter vi hade sagt ifrån men som om also!!!

Min pojkvän på msp!!

tja jag har en pojkvän på msp han heter tyro<3 han är jätte söt tycker jag!!! jag har tyvärr ingen bild på honom men det kommer väll när jaghar lärt mig att kunna ta bilder från msp!!


Förra temat!!

Föra temat på moviestarplanet var street compitition. jag anmälde mig inte på den, jag gör det inte på något teama eller vi får se. Ellafall meningarna man behövde vara med var:
- I am a wild child
- Check out my bike
- Fasihon is life
__________________
och den behöver vara på engelska det behöver alla filmer!!

jo jag har glömt att berätta att om man vinner första pris så vinner man 3000 kronor och två veckors vip!
andra pris 2000 kronor och sju dagars vip!
tredje pris 1000 kronor och tre dagars vip!


Film tema på msp!!

hej den här gången så är det att man ska spela in en film som ska vara typ stenolden jag årkar inte tävla men jag informerar om vilka teaman det är. dom här menningarna måste man ha med i filmen:                        
-Look a dino                                                           
-welcome to the rock and roll age    
-light a fire                                    
______________________________ 
och hela filmen måste vara på engelska!!

Ett par byxor!!:P

hej jag har fått ett par byxor av min bästis tessi=tessan.01 jag har önskat mig dom jätte länge och jag älskar värkligen henne och så köpte jag själv tröjan jag tycke passar jätte bra till den ni får nog en bild senare!!:P

hej igen:p

alldeles nyss gav jag tröjan tessi ville ha till byxorna jag ger dom till henne för jag tycker hon är värd dom!!hon är den bästa som finns!! :love: tessan.01 :love:

Min bästis på msp(den bästa:p)

tja jag har världens bästa bästis på msp, hon är så himla snäll :love: och hon är den bästa bästisen på hela msp så jagg  hoppas vi är bästisar hela tiden på msp. jag gav henne ett par byxor som hon önskade sig för hon var VÄRD dom jätte mycket tycker jag :P!!

nu ska jag förklara hur min bästis tessan.01 är:
:P :D :thumbup: :blush: :) :love:
 du är best :love: tessan.01 :love: eller som jag kallar dig tessi

Hej

tja jag har just suttit i två dagar och fixat med bloggen :p så vad tycker ni jag vet att om man trycker på ett inlägg så kommer det gråa tillbaka men jag orkar inte lista ut hur man gör!!
så vad tycker ni :thumbdown: eller :thumbup:

:question:

;P


i love moviestarplanet

jag värkligen älskar moviestarplanet

det här är min moviestarplanet tjej!!

tja det här är min msp tjej hon heter Fjortizzz_loveboys jag älskar henne jag har två till men jag spelar typ aldrig med dom!den här gjorde jag sist men jag spelar mest på den och jag bara älskar den!!

Välkommen till min nya blogg!

hej och välkommen till den bästa moviestarplanet bloggen!!!den här bloggen är värkligen bra för movietarplanet fans!! hoppas ni gillar min blogg!!:P


RSS 2.0