yeeeyyeyeyeyyeye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yes entligen mer besökare på bloggen 17 stycken!! kan nt vissa nu för jag är på min kompis dator :) men azzå tack lite gran för hjälpen ni som hjälpte miig :D tack tack och enu mer tack!! :D

haha ;)

hejsan hejsan nu leker jag med en hund (en kompis spm vaktar den) den heter Hulda och är super kul att leka med!! men när hob var mindre bröt hon benet så hon får inte överbelasta det!! men min komois håller på och sminka sig tilll en halloween fest så jag och hennes lille bror leker lite med hulda och hon är helt galen!!!!

luuuucyyyyy!!!!!

hejsan hejsan nu är jag med min hamster lucy igen! som jag är varje morgon :love: hon är så rolig och söt oc allt lixom <3333 äääääälskar dig lucy!


in love together agen!! :love:

hejsan nu är jag och bad erik ihop igen <333 och kolla vad han skrev på sin profil så gulligt :love:
kolla vad gulligt <333 och vi matchar!! bad erik köpte likasana kläder som miig fast kill kläder såklart ;) kolla bara så gulligt!! kolla vad vi matchar!!
thihii kolla vad lika <333 älskar det :love:_:love:


hejsvejs!

hejsan ;), har ngt att berätta!! jag och tessan.01 är inte bäzzor längre elr jo det är vi men inte så att det står på bästa vän på msp ;) men vi äälskar varandra ändå och min nya bäzza är underbar!! hon e snygg (men det bryr jag miig inte om) snäll, JÄTTE ROLIG och så söt!!! älskar er tessi och kathie <333



svar på tal! igen ;D


1. ''vad heter du IRL?''
Josefine ;D om du vill veta för och efternamn heter jag Josefine Svanholm ;)
2. ''har du många kompisar IRL?''
aa ganska många ;D mer än 100 iaf av kompisar alså ;D
3. ''din blogg äger ? xDDDD (ingen fråga då xD)''
haha tack xD
4. ''gillar du sprutor? (jag ÄLSKAAAAAR !!!)''
vet faktist inte :rolleyes: jag hatar ju dom inte men jag ÄÄÄLSKAR dom inte heller xD mitt i mellan ;)
5. ''vill du vara vip? isf hur länge?''
JAAAA ÄR DU GALEN! såklart jag vill och såklart i ETT ÅR!! men jag får inte :(
hoppas det gav svar på dina frågor ;D




haha modetävling ;)

hahah hade modetävling och jah var domare cowzy van ;) och hon fick äran och en auto haha ;)
här ger jag cowzy hennes vinst: EN AUTO!! hehe xD

svar på tal!


här blir det mkt att besvara ;)
1. ''vad väljer du vem som ska bli veckans moviestar, veckans blogg osv?? :)''
veckans blogg tips väljer jag efter bloggar jag tycker är bra och som jag läser och så :) veckans moviestar tar jag bara ngn jag tycker är snäll, rolig osv :)
2. ''vad är det första du skulle göra om du blev VIP?''
jag skulle nog shoppa loss azzå efter som det finns så himla mkt snygga saker och så ;)
3. ''hur gör du dina bilder? :o (asså typ, fixar dom man säger o.o)''
först gör jag så att jag vill hur det ska se ut!! sedan tar jag foto med en vis knapp och beskär och fixar på paint (jag har det nyaste paint ;) )
4. ''kan du göra en del 3 på den mystiska städerskan xD''
visst xD det är bara att hon som var städerskan har tagit bort sin gubbe men jag ska försöka göra så gott det går!!, få ta en annan moviestar som städerskan xD men visst det kan jag göra :)
5. ''vem är din förebild på msp? :pp''
det är nog siara xD jag älskar värkligen henne är ett stort fan!!
6. ''vill du köpa ngt i min loppis?''
har redan köpt typ allt ju :D
hoppas det var svaren på dina frågor ;)

Ta spruta idah ;)

hejsan idah ska vi ta spruta i skuulan ;) men faktist inte jag, jag ska ta på vårdcentralen och jag och jag orkar nt berätta vrf!! :D men aja om jag skulle tagit idah så skulle jag inte vart rädd för jag är inte rädd för sprutor och så ;) men lycka till alla kompisar!!;)


frågestund!!


veckans moviestar!



veckans moviestar är... caroline369 grattis ;)

hehe jaaag video ;)

en video igen men bara med bilder på mig ;'D

sitter på kelly24s hund och muppar mig ;'D

 hehehehhehehehheheehehhehehehehehehehehhehehehhhehehehe MACKOR ÄR GÖTT!!!

här sitter jag och ooar :D

 för jag ska ooo hela natten oo hela dan oo hela natten skrämma slag på halva stan, för jag ska oo hela natten lång tills du upptäker mig aaooaooaaaaaoaoa ;)

jag och lucy ;)

hejsan jag tänkte bara att ni skulle få se min hamster lucy ;) jag älskar hennes värkligen :love: hon e den bästa som finns ;) älskar dig lucy :love:


svar på tal!



näe jag är faktist helt lung och avslapnad ;) brukar inte tycke det är så faligt ;) hoppas du fick svar på din fråga ;)


veckans blogg tips!

denna blogg som har blivit veckans blogg tips handlar faktist inte om moviestarplanet men hon har moviestarplanet och vi är vänner på det såklart ;) jag tycker den här bloggen är bra och jag läser den ;)

veckans moviestar!



veckans moviestar är tess  <3 grattis ;) och p.s syns i skolan imorron lovisa haha ;) tess  <3 är lovisas gubbe så ni vet ;)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

äntligen är jag i lvl 8 fan vad glad jag blir :D aom jag har länktat ;) yes dags att spela mera msp bye ;)

hej hej ;)

hejsan idag va jag med en kompis som heter Lovisa ;) hon är söt, snäll och rolig ;) och vi tog lite lol foton :D men aja dom blev bra och jag hoppas ni vet vem av dom som är jag :mad:, nää skoja jag kommer berätta det ;)

             Lovisa <33                                                  jag<33
fast där har vi byt kroppar :D
 hehe hoppas ni njöt av bilderna ;)

världens kattigaste mössa ;)

hejsan igår var jag och mamma på stan och gick på bio och shoppade :) jag köpte en mössa som är leopard färgad med ÖRON!! kan du tänka dig vad sött och kattigt :'D haha ni får bilder sen ;)
nu till bion, jag och mamma gick på spy kids 4!!
den var faktist inte så bra som jag hade tänkt! den får faktist bara två :) av 5 :) den var inte lika bra som dom gamla spy kids dom var mer spännande och roliga och desutom kännde man nästan igen lukt på lukt kortet :thumbdown: det tyckte jag var lite synd :( men om jag ska ge ett tips!! om du ska se den ta med er en en krona så ni kan skrapa lukt kortet annars får man inte fram lukterna ;)
men det jag tyckte var bra är att min favorit skådespelerska jessica alba är med :D

svar på tal!



hej viktoria jag heter fjortizzz_loveboys på moviestarplanet, som du kanske inte visste står mitt namn på header och på namn skylten ;) hoppas det kav svar på din fråga ;)

Ett mail från siara :'D

 siara är så göllig :'D hon skrev att jag hade jätte fina kläder ;) tack siara du är jätte snäll ;)

frågestund!!



tack mina älsklingar!!!

tack så mkt för ni ser på min blogg nu är det ju högt läsar tal igen!! ni är bah bäst vet ni det ;) jag skulle bli riktigt glad om ni tipsar min blogg till era kompisar så dom tipsar till sina kompisar och så vidare ;) älskar er<33333

hemma igen!!;)

hejsan nu är jag hemma från falun igen!! vi hade nt discot på fredagen utan på torsdagen ;) och det var skiit kul!!! i falun lär man känna flera från andra basgrupper och så så det är kul!! jag läänktar redan tills nästa år när vi åker igen och vet ni att man har data salar där i falun så man kan vara inne på datorn där :D

Fest ikväll!!! :D


hejsan ikväll är det disco i falun sista dagen :( neeeeeeeej jag vill nt åka hem!!! men hoppas discot blir kul!! det tror jah ;) men jag kommer sakna falun sen :( men aja varje år åker man till falun så ;) men ni kommer bli bombade med bilder från falun sen så var beredd ;)


 

jaha :(


jaha då var det näst sista dagen i falun då :( tråkigt men aja sjönta att komma hem och träffa familjen men det är alltid kul att vara med vännerna och busa i rummet och så ;) men nästa år åker vi ditt igen ju :D wooooohhooooo och året där på och där på och där på tills vi slutar nian:D
 


veckans blogg tips!


   en här bloggen är bra det ar bara att hon har slutat annars brukade jag läsa den här bloggen välldigt mkt men aja hon har iaf gjort två inlägg efter hon sluta får se om hon börjar igen ;) hoppas det!!!

veckans moviestar!


              

                
veckans moviestar är... kelly24 min bästis irl!! :) grattis!!

hajj hajj!!

                    
hejsan nu är jag i falun och pakar upp mina saker i rummet;)!! ;) det är mitt första tidsinställda inlägg och om ni undrar hur jag vet att jag är i falun är dey för att vi skulle vara frame 12:00 ungefär ;)!!! ;) ni kan väll hjälpa mig att lvl medans jag är borta det skulle jag bli jätte glad för ;)


hejdå bloggen i en vecka!!!

hejsan imorron åker jag till falun :( :D man får ha med sig data och spela men jag vill nt det, för mkn dator är alldeles ny ;) men aja jag kommer sakna msp skiit mkt och min hamster med och min fågel och resen av familjen såklart!! men det kommer bli skiit kul ;) så mkt som jag, cornelia, sylvia och felicia har bästämt så :D hehe läänktar så jävla mkt nuu till falun!!! lägger upp bilder sen efter jag har vart i falun ;) såklart nu ska få se lite annars blir det ju bara tråkigt att jag förklarar hur veckan har vart ;) vi får se om jag gör lite tids iställda inlägg, tror det så ni får lite att läsa :D bye bye bloggen!!!SÅ LÄNGE!!


vrf ingronenar du mig!!!!!

vrf ingronerar du mig zvea<33 :( vrf svarar du varken på mail elr på chatten!! har jag gjort något fel elr!!! kan du svara på mig när jag skriver :( det är az taskigt att ingronera sådär :( jag blir faktist ledesen :(


bästa dagen ever!!!!!

hejsan allihopa idag var jag och sylvia (min bästis) och shoppa i farsta :D vi hade skiit kul!! vi åt på macdonalds och åt två häftiga bakelser från ett kafé sedan shoppade vi loss hela dagen :D
här är sylvia min lilla älskling :) och min jersey shore/chris brown älskare det är jag också då men aja :love:
riktigt goda azzå ni måste testa dom ;) tack för en rolig dag slylvia älskar dig skiit mkt :love:


jersey shore ;)

hajj hajj nu sitter jag och kollar på jersey shor och det är värst bråket :( skit läskigt :( men aja äälskar jersey shore ;) men aja snart ocker jag till falun och kommer kanske göra tidsinställda inlägg efter som jag åker i en vecka men skolan men man får ta med dator men jag vill nt ;)kommer värkligen sakna msp då men aja slriver ett inlägg på söndan och säger hej då :) såklart :love: älskar er bloggläsare ;)

gud sååå trååkigt :(

azzå det är så himmla tråkigt att ha en blogg när ingen kommenterar :( vrf kan ni nt bara göra det :( skulle uppskatta det :) :(

veckans blogg tips!

hejsan nu har det blivit dags för veckans blogg tips igen ;) den här gången tipsar jag om en tjej som är jätte snäll på msp ocg har en bra blogg ;D tryck på bilden så kommer du till bloggen och ser vilken blogg som blev veckans blogg tips!! ;)

hejsan!!

hejsan alla mspeare!! nu gör jag ett litet morgon inlägg, jag åt god frukost, macka med blåbärs soppa MUMS!!! men aja ska ta en mandarin nu är lite hungring ocg sugen på en :D

Älskar den här låten!! men den är sorlig :(

 cornelia och hennes kompis gjorde den här låten för ganska länge sen men aa jag älskar den här låten :love:

aaaaaaaaahhhhhh nuuuuuuu!!! :mad:

aaaahh kan nt det nya temat komma snart!! jag har önskat mig ett sett som jsg vill köpa men tänk om det kommer ett as snyggt tema på msp och då har jag inget kvar :( kan dom som gör msp skynda sig lite :mad:

veckans moviestar!


hejsan nu är det veckans moviestar IGEN men jag kör lixom halva veckan istället för hela ;) det blir mkt bättre så ;) bara så ni vet ;p


haha fett kul ju ;)

hejsan idag är det ju kannelbullens dag som jag sa i det förra inlägget, och där stod det att jag hoppas vi får kannelbullar i skolan och gissa vad vi fick!! jo KANNELBULLAR :D här kommer två bilder av bullarna vi fick ;p ni ska bara veta hur stora dom var :D

cornelia min lilla babi ;)♥


hehe min halv ätna bulle ;)

kanelsbullens dag!!!

hejsan idag är det kannelbullens dag ;) möms hoppas vi äter bullar i skolan som jag tror vi inte kommer göra, men man får väll hoppas :D men jag kommer ändå äta kannelbullar hemma sen ;) hoppas ni också gör det så kan vi fira tillsammans :D


svar på tal!



1. jag är tolv år fyllde år tordagen förre helgen ;)
2. japp jag har pussat någon elr har pussat flera ;p
hoppas det gav svar till dina frågor (:

veckans moviestar!



veckans moviestar är...... rosie 23!!! ;) grattis!!

mår illa :(

hejsan alli hopa!! jag har mått illa sen inatt mått jätte illa faktist :( hoppas det går över under dagen ;) men tror nt det :( men aja ska vara med min hamster nu ;p

frågestund!!



spelade ett roligt spel..

hejsan spelade ett jätte roligt spel precis det går bara upp till lvl 20 så det är kanska enkelt klicka på bilden för att komma till spelet ;)
om ni vill spela det, jag tipsar iaf det ;) för dom som är spel sugna ;p


mums!!! ;)

hejsan!! jag sitter här och smaskar på en hel tårta för mig själv som mamma har baket efter som jag fyllde år för några dagar sen ;) tyvärr kan jag nt visa en bild på den efter som den är snart upp äten :D men aja ska äta tårtan nu möms :D

synd!!:(

hejsan typ alla slutar på msp nu!! vet nt vrf, nu har min kompis sötisjullan slutat med msp, vrf??? :( aja nt så mkt att göra åt :( det är hennes val :(

äta nu ;)

hejsan ska äta nu :D ska äta bakpotatis sen ska jag fixa en ny god night och god morgon bild :D


pluggat ;P

hejsan nu har jag pluggat klart :) jag pluggade på matten ska fortsätta imorron. azzå det är lite tajt mitt steg ska vara klart någon gång den här veckan så jag måste skynda lite :rolleye: men aja är slut nu ska snart börja läsa min nya bok till sv pappret :) vi ska göra en läs logg :). vi köpte boken jag saknar dig, jag saknar dig. den boken köpte jag och den ska jag läsa snart men aja ska snart äta, lite sent jag vet men aja ;) pözz pözz!!
 

RSS 2.0